BİR İLİMİZ DAHA UZAKTAN EĞİTİM KARARINI AÇIKLADI

BİR İLİMİZ DAHA UZAKTAN EĞİTİM KARARINI AÇIKLADI


  • 06 Nisan 2021 Salı
552 görüntülenme

Yalova il Umumi Hıfzısıhha Meclisi vali Muammer Erol baÅŸkanlığında toplandı. Toplantı sonrası alınan kararlar açıklandı. Açıklama ÅŸu ÅŸekilde:

"Salgınının toplum saÄŸlığı ve kamu düzeni açısından oluÅŸturduÄŸu risk yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla içerisinde bulunduÄŸumuz kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanına yönelik uyulması gereken kurallar ve önlemler SaÄŸlık Bakanlığı'nın önerileri doÄŸrultusunda belirlenerek uygulamaya geçilmelidir.

Bu kapsamda, ilimizde vaka sayısı artışının önlenmesi amacıyla tüm resmi ve özel eÄŸitim kurumlarının, özel gereksinimli öÄŸrenciler için hizmet veren özel eÄŸitim okulları/sınıfları ve okul öncesi eÄŸitim kurumları ile 8 ve 12. sınıflar hariç resmi ve özel tüm okulların 1, 2, 3 ve 4. sınıflarının 7 Nisan 2021 tarihinden itibaren uzaktan eÄŸitime geçilmesine oy birliÄŸi ile karar verildi."

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI