Gaziantep Üniversitesi 384 Personel Alım İlanı

Gaziantep Üniversitesi 384 Personel Alım İlanı


  • 17 Mart 2023 Cuma
542 görüntülenme

Gaziantep Üniversitesi  384 Personel Alım Ä°lanı. Gaziantep Üniversitesi 384 personel alımı yapacak. Üniversite tarafından yapılan açıklamaya göre; Üniversitemiz Hastanelerinde istihdam edilmek üzere, 657 sayı Devlet Memurları Kanununun 4'üncü  maddesinin (B) fırkasına göre giderleri özel bütçeden karşılamak üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ekli SözleÅŸmeli Personel Çalıştırmasına Ä°lÅŸkin Esasların Ek 2.Maddesinin (b) fırkası kapsamında 2022 yılı KPSS (B) grubu puanına göre yapılacak sırala esas alınmak suretiyle, aÅŸağıdaki belirtilen pozisyonlara karşılığında belirtilen sayı ve nitelikte sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

BAÅžVURUDA Ä°STENÄ°LEN BELGELER
1.SözleÅŸmeli Personel Pozisyonlarına Müracaat Edecek Adaylardan Ä°stenilen Belgeler;

a) Eksiksiz doldurulmuÅŸ BaÅŸvuru Formu,
b) 2022 KPSS Sonuç Belgesi,
c) 1 (bir) adet Fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır),
d) Koruma ve Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı,
e) Deneyim istenilen pozisyonlar için meslek kodunu gösterir SGK hizmet dökümü ile birlikte resmi veya özel kuruluÅŸlardan baÅŸvuru tarihleri içerisinde alınmış iÅŸ deneyim belgesi (ıslak imzalı olarak baÅŸvuru formuna eklenecektir.) SGK hizmet dökümünde e-devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilecektir. SGK hizmet dökümünde yer alan meslek kodu ile tecrübe istenilen pozisyonun uyumlu olması ÅŸarttır.
f) Sertifika/Belge istenilen pozisyonlar için ilgili belgenin aslı veya onaylı sureti,
g) Askerlik Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.),
h) Nüfus Cüzdan Sureti. (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.),
i) Diploma veya Mezun Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.),
j) Ehliyet istenilen pozisyon için sürücü belgesi,
k) BaÅŸvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla güvenlik görevlisi pozisyonları için beden kitle endeksini gösterir belgenin aslı (resmi veya özel saÄŸlık kuruluÅŸlarından/merkezlerinden baÅŸvuru süresi içerisinde alınan belgede boy uzunluÄŸu ile beden kitle endeksi açıkça belirtilmiÅŸ olacaktır.),
l) “Bu pozisyonda istihdam edilecekler vardiyalı çalışma sistemine göre çalıştırılacaklardır.” ÅŸartı istenen pozisyonlar için görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı olmadığına ve vardiyalı olarak çalışabileceÄŸine iliÅŸkin resmî veya özel saÄŸlık kurumlarından alınmış durum bildirir saÄŸlık kurulu raporu. (Bu belge sonuçlar açıklandıktan sonra sıralamaya girip yerleÅŸme hakkı kazanan adaylardan istenecektir.)

 

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

Kamu Personel İlanları (Instagram)

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI