TİCARET BAKANLIĞI 2500 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK

TİCARET BAKANLIĞI 2500 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALACAK


  • 16 Kasım 2022 ÇarÅŸamba
708 görüntülenme

Ticaret Bakanlığı , Gümrükler Muhafaza Genel MüdürlüÄŸü (merkez birimi), gümrük ve dış ticaret bölge müdürlükleri, ticaret il müdürlükleri ve serbest bölge müdürlüklerinde görevlendirmek üzere 2 bin 500 sözleÅŸmeli personel alımı gerçekleÅŸtirilecektir.

Adayların, 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın ilgili puan türlerinden 70 ve üzeri almış olması gerekiyor.

SözleÅŸmeli muayene memurları sözlü sınavla, sözleÅŸmeli gümrük muhafaza memurları fiziki yeterliliÄŸe iliÅŸkin uygulamalı ve sözlü sınavlarla, sözleÅŸmeli büro personeli de KPSS puan sıralaması esas alınarak istihdam edilecek.

Pozisyonlara baÅŸvurular 21-30 Kasım döneminde yapılacak. Adaylar, Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden baÅŸvurularını gerçekleÅŸtirebilecek. Söz konusu pozisyonlardan yalnızca birine baÅŸvuruda bulunulabilecek.

BaÅŸvuru, yerleÅŸtirme ve fiziki yeterlilik sınav sonuçları ile sözlü sınav tarihi, saati ve yeri daha sonra Ticaret Bakanlığı internet adresinin (www.ticaret.gov.tr) Duyurular bölümünde ilan edilecek. Ayrıca adaylar sınavlarına iliÅŸkin tüm bilgileri daha sonra Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecek.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI