Sağlık Bakanlığı 20 Bin Sözleşmeli Alım İlanı

Sağlık Bakanlığı 20 Bin Sözleşmeli Alım İlanı


  • 11 Mart 2022 Cuma
1124 görüntülenme

SaÄŸlık Bakanlığı 20 Bin SözleÅŸmeli Alım Ä°lanı Yapacak. SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca konu ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca,Bakanlığımız, CumhurbaÅŸkanlığınca verilen atama izniyle, 10 BÄ°N SÖZLEÅžMELÄ° SAÄžLIK PERSONELÄ° ve 10 BÄ°N SÜREKLÄ° Ä°ÅžÇÄ° alımı daha yapıyor.

Bu çerçevede, KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleÅŸtirme ile 10 bin sözleÅŸmeli saÄŸlık personeli alım sürecini baÅŸlatıyoruz. BranÅŸ dağılımlarını da içeren bilgiler, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere ÖSYM’ye gönderildi. Alım ÅŸu unvanlarda yapılacak:

5.175 HemÅŸire, 800 Ebe ve 3.293 SaÄŸlık Teknisyeni/ SaÄŸlık Teknikeri olmak üzere Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Odyolog, Çocuk GeliÅŸimcisi, Diyetisyen, Fizyoterapist, Ä°ÅŸ ve UÄŸraşı Terapisti, Dil ve KonuÅŸma Terapisti, Perfüzyonist ve SaÄŸlık Fizikçisi.

AYRICA temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, ÅŸoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diÄŸer hizmetlerde görev yapmak üzere toplam 10 BÄ°N SÜREKLÄ° Ä°ÅžÇÄ° ALIMI yapılacaktır.

SÜREKLÄ° Ä°ÅžÇÄ° ALIMI BaÅŸvuruları 15 Mart 2022 - 21 Mart 2022 tarihleri arasında Türkiye Ä°ÅŸ Kurumu (Ä°ÅžKUR) http://esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecektir. Bakanlığımızca yapılacak 20.000 yeni atama saÄŸlık camiamıza, yeni arkadaÅŸlarımıza ve milletimize hayırlı olsun.

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

Kamu Personel İlanları (Instagram)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI