MHP Lideri Bahçeli'den 'Tarkan' açıklaması

MHP Lideri Bahçeli'den 'Tarkan' açıklaması


  • 22 Åžubat 2022 Salı
440 görüntülenme

MHP Genel BaÅŸkanı Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli Tarkan'ın çıkardığı albüm olan'Geçcek' isimli ÅŸarkıya 'Tarkan geçecek diyor, bunu da Anadolu'ya yakın bir ÅŸivesiyle söylüyor. Elbet geçecek, sorunlar bitecek, salgın geçecek, dertler bitecektir.' ifadelerini kullandı.

ELBETTE GEÇECEK, SORUNLAR BÄ°TECEK

Bahçeli, "Tarkan bir ÅŸarkı sözü yazmıştır. Tarkan geçecek diyor, bunu da Anadolu'ya yakın bir ÅŸiveyle söylüyor. Elbet geçecek, sorunlar bitecek, salgın geçecek, dertler bitecektir. Mesele bakmak deÄŸil görmektir. Yuvarlak masa çevresinde kurulan tuzaktır, kumpastır. Türkiye'nin sırtına bindirilmek istenen ağır külfettir" dedi.

Tarkan'ın söz konusu ÅŸarkıyla koronavirüsü kast ettiÄŸini belirten Bahçeli, "Tarkan ÅŸarkı sözleriyle Covid-19'u kastettiÄŸini söylüyor. Hayır diyorlar sen iktidarı kastettin. Bu saptırmanın kime ne faydası vardır. Ä°ktidar ÅŸarkıyla kurulmadı. Velev ki iddialar doÄŸru olsun iktidar bir ÅŸarkıyla yıkılamaz. Bir ÅŸarkı sözünden yeni bir kutuplaÅŸma saÄŸlamanın bir faydası yoktur" ifadelerini kullandı.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI