SERMAYE PÄ°YASASI KURULU PERSONEL ALIM Ä°LANI

SERMAYE PÄ°YASASI KURULU PERSONEL ALIM Ä°LANI


  • 13 Ocak 2022 PerÅŸembe
462 görüntülenme

Sermaye Piyasası Kurulu 29 pesonel alımı yapacak. ermaye Piyasası Kurulu’nda Genel Ä°dare Hizmetleri sınıfında bulunan 17 Memur, Teknik Hizmetler sınıfında bulunan 2 Teknisyen ile Yardımcı Hizmetler sınıfında bulunan 2 AÅŸçı ve 8 Hizmetli kadrosuna baÅŸarı durumları dikkate alınarak yeter sayıda aday personel seçimi için giriÅŸ sınavı yapılacaktır.

SINAVA KATILMA KOÅžULLARI

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak,
2) 01 Ocak 2022 tarihi itibariyle Memur ve Teknisyen için 35 yaşını, AÅŸçı ve Hizmetli için ise 30 yaşını doldurmamış olmak, 3) SaÄŸlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir hali bulunmamak,
4) GiriÅŸ iÅŸlemleri dolayısıyla gerçeÄŸe aykırı bilgi ve belgeler vermemek, beyanda bulunmamak,
5) DiÄŸer bir kuruluÅŸa zorunlu hizmet yükümlülüÄŸü bulunmamak veya bu yükümlülüÄŸe iliÅŸkin borcunu ödemeyi kabul etmiÅŸ olmak.
6) ÖSYM tarafından 2020 yılında B grubu kadrolar için yapılan ve halen geçerli olan Kamu Personel Seçme Sınavına katılmış olup, aÅŸağıdaki listede belirtilen ÅŸartları taşımak.

BAÅžVURU ÅžEKLÄ°

Sınav baÅŸvuruları 17.01.2022 - 01.02.2022 tarihleri arasında Kurulumuz resmi internet adresinden (www.spk.gov.tr) ulaşılabilecek "BaÅŸvuru Formu”nun çevrimiçi olarak doldurulması suretiyle yapılacaktır. Adaylar sadece bir sınav için baÅŸvuruda bulunabilecek olup, birden fazla sınava baÅŸvuran adayların tüm baÅŸvuruları geçersiz sayılacaktır.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

Kamu Personel İlanları (Instagram)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI