Harran Üniversitesi Personel Alım İlanı

Harran Üniversitesi Personel Alım İlanı


  • 12 Ocak 2022 ÇarÅŸamba
435 görüntülenme

Harran Üniversitesi 107 SözleÅŸmeli Personel Alım Ä°lanı Yapacak. Üniversite tarafından yapılan açıklamada 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28/06/2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslarda DeÄŸiÅŸiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aÅŸağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 107 (yüz yedi) adet (özel bütçeden) sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

GENEL ÅžARTLAR

1-BaÅŸvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel ÅŸartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel ÅŸartlar aranır.
a-) Türk Vatandaşı olmak,
b-) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
c-) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiÅŸ olsa bile; kasten iÅŸlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uÄŸramış olsa bile devletin güvenliÄŸine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin iÅŸleyiÅŸine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüÅŸvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı deÄŸerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
d-) Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.
e-) 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

2- BaÅŸvuracak adaylardan Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS (P3) puanı, Ön lisans mezunları için 2020 KPSS(B) grubu KPSS (P93) puanı ve Lise mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSS (P94) puan türlerinden en az 60 ve üzeri puan almak.

3- ÇeÅŸitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar baÅŸvuruda bulunamazlar.

4- BaÅŸvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4 (B) maddesinin "Bu ÅŸekilde istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumlarının sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereÄŸince halen kamu kurumunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 (B) maddesine göre sözleÅŸmeli personel olarak çalışanlar Üniversitemiz ilanına aynı unvanda baÅŸvuru yapamaz Ancak ilgili mevzuat gereÄŸince usule uygun olarak istifa edip 1 (bir) yıllık süre ÅŸartına tabi tutulmadan istihdam edilebilecek olanlar bu durumu belgelendirmek koÅŸulu ile ilana baÅŸvuru yapabileceklerdir. Aksi takdirde bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır. (SözleÅŸme imzalama aÅŸamasında ilgili belgenin ibrazı istenecektir.)

5- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.

6- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aÅŸmayacak ÅŸekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) ÅŸartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.

ARANILAN ÖZEL KOÅžULLAR

1- “Koruma ve Güvenlik Görevlisi” pozisyonuna baÅŸvuracak adayların ilan son baÅŸvuru tarihi itibarıyle 35 (otuz beÅŸ) yaşından gün almamış olmak, 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan ÅŸartları taşıması ve güncel Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartı bulunması gerekmektedir. Adayların 24 (yirmi dört) saat esasına göre vardiyalı çalışmasına ve iç/dış mekanlarda çalışmasına engel durumunun olmaması gerekmektedir.

2- Üniversitemiz hastanelerinde istihdam edilecekler için, 7/24 kesintisiz hizmet sunma zaruriyeti nedeniyle, öncelikle hastanelerin acil, ameliyathane, yoÄŸun bakım, pandemi poliklinikleri / klinikleri, radyoaktif ve radyoiyonizan maddelerle iÅŸlem yapılan birimleri olmak üzere; tüm birimlerinde istihdam edilecek kiÅŸilerin nöbet usulü çalışma planları ile gece nöbeti tutmasında veya gece vardiyasında çalışmasında saÄŸlık, sosyal veya ailevi durumu açısından mani hali bulunmamak.

3-“Destek Personeli” kadrosuna baÅŸvuracak adayların ilan son baÅŸvuru tarihi itibariyle 35 (otuz beÅŸ) yaşından gün almamış olmak, Üniversitemizin tüm birimlerinin ve çevre temizlik (kapalı ve açık alan) hizmetlerinin yürütülmesi amacı ile istihdam edileceÄŸinden adayların iç/dış mekanlarda çalışmasına engel durumunun olmaması gerekmektedir.

4-“Eczacı” pozisyonuna yapılan baÅŸvurularda KPSS ÅŸartı aranmamaktadır. Asıl ve yedek aday kura sonucu belirlenecektir.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI