Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı


  • 25 Aralık 2021 Cumartesi

25 Aralık 2021 tarihli atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. 5 bakanlıkta atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet ECEL görevden alındı

YERİNE

Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğüne Eyyüp KARAHAN atanmıştır.


Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Meral ERTAN BULUT atanmıştır.

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığı

- Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Doğan YORULMAZ,

- Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Salih LİVAOĞLU,

- Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Bekir ÇELEN,


3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

Spor Müşavirliğine, 21/5/1986 tarihli ve 3289 sayılı Kanunun 30 uncu maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Selçuk ÇEBİ atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Osman SAVAŞ atanmıştır.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

Strateji Geliştirme Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Volkan KOÇ atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı Hakkari 11 Tarım ve Orman Müdürü Vahap ŞİMŞEK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alındı

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Muhammed ADAK atandı


Milli Eğitim Bakanlığı

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Murat İLİKHAN atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Burçkin DAL atanmıştır.

24 Aralık 2021


Recep Tayyip ERDOĞAN

CUMHURBAŞKANI

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

İlgili Haberler

  • Eğitim
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI