Vali Aydoğdu'dan öğrencisini döven öğretmen ile ilgili açıklama

Vali Aydoğdu'dan öğrencisini döven öğretmen ile ilgili açıklama


  • 23 Aralık 2021 PerÅŸembe
795 görüntülenme

Aksaray'da. bir ortaokulda matematik öÄŸretmeni Ali Rıza Y'nin koridora çıkardığı öÄŸrencisi S.T.K.'ya tokat ve yumruk atıp dövüp, boÄŸazını sıktığı olayla ilgili idari soruÅŸturma baÅŸlatıldı.

​Olay, 14 Aralık günü Ortaköy ilçesi Åžehit Salih Aksu Ortaokulu'nda meydana geldi. ÖÄŸretmen Ali Rıza Y., ders sırasında 5'inci sınıf öÄŸrencisi T.K.'yı sınıftan çıkartıp koridorda tokat ve yumruk atıp dövdü, boÄŸazını sıktı. Gürültüyü duyan baÅŸka sınıftaki teknoloji tasarım öÄŸretmeni Gülcan Ünlü, koÅŸarak olayda dayak yiyen öÄŸrenci S.T.K.'yı meslektaşı Ali Rıza Y.'nin elinden kurtardı.

Aksaray Valisi Hamza AydoÄŸdu da sosyal medya hesabından “Böylesine talihsiz ve vicdanlarımızın asla kabul etmeyeceÄŸi bir olayın ilimizde olması hepimizi derinden üzmüÅŸtür; hatta kahretmiÅŸtir. Ä°dari yönden bütün iÅŸlemler hassasiyetle yürütülüyor. Ailemiz ve evladımızın her zaman yanındayız’’ mesajı yayımladı.

Valilikten Açıklama

Valilikten yapılan yazılı açıklamada ise 14 Aralık'taki olayla ilgili bilgi alınır alınmaz öÄŸretmenin okulla iliÅŸiÄŸinin kesildiÄŸi belirtildi.

Resim

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI