Erdoğan, Türkiye Kamu-Sen heyetini kabul etti

Erdoğan, Türkiye Kamu-Sen heyetini kabul etti


  • 23 Aralık 2021 PerÅŸembe
436 görüntülenme

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Türkiye Kamu-Sen Genel BaÅŸkanı Önder Kahveci baÅŸkanlığındaki konfederasyon heyetini kabul etti.

GörüÅŸme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Genel BaÅŸkan Önder Kahveci; toplantıya iliÅŸkin kamuoyunu bilgilendirdi. 

Türkiye Kamu-Sen Yönetim Kurulu olarak bugün CumhurbaÅŸkanımız Sn. Recep Tayyip ErdoÄŸan'ı ziyaret ettik. 

Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Sn.Vedat Bilgin’in de hazır bulunduÄŸu görüÅŸmede asgari ücrete kadar ücret gelirlerinden vergi alınmaması yolundaki düzenlemeye iliÅŸkin memnuniyetimizi dile getirdik.Bu konuya iliÅŸkin olarak yaÅŸanabilecek aksaklıkların giderilmesini talep ettik.

Kamu çalışanlarının zararlarını karşılamak üzere EK ZAM verilmesi talebimizi görüÅŸtük, REFAH PAYI uygulamasının memurlarımızın alım gücünü yükselteceÄŸini ifade ettik. SözleÅŸmeli personelin kadroya geçirilmesi konusundaki beklentilerimizi Sn.CumhurbaÅŸkanına ilettik

Acil çözüm bekleyen; 3600 ek göstergenin tüm memurları kapsayacak,beklentileri karşılayacak ÅŸekilde düzenlenmesi,yardımcı hizmetliler,bayram ikramiyesi,tüm ödemelerin emekliliÄŸe sayılması,mülakatın kaldırılması,yönetici atamaları gibi konuları içeren raporumuzu takdim ettik."

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI