Ankara Üniversitesi 335 Personel Alım İlanı

Ankara Üniversitesi 335 Personel Alım İlanı


  • 17 Aralık 2021 Cuma
567 görüntülenme

Ankara Üniversitesi 335 Personel Alımı Yapacak. Üniversiteden yapılan açıklamada SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar’ın Ek 2. maddesine göre Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

Genel Åžartlar

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel ÅŸartları taşımak.

2) 2020 KPSS (B) gurubu sınavlarından ortaöÄŸretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93, lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır.

3- 01.01.1986 ve sonrası doğumlu olmak.

4) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.

5) GerçeÄŸe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal iÅŸlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiÅŸ ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

6) BaÅŸvuracak adayların; SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslarda yer alan “Bu ÅŸekilde istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hüküm gereÄŸince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında iÅŸlem yürütülmeyecektir.

7-Üniversitemiz kampüsleri ve baÄŸlı tüm birimlerinde 24 saat Nöbet/Vardiya esasına dayalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

8-Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna baÅŸvuran adaylar için 10.06.2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde yer alan ÅŸartları taşımak,

9-YerleÅŸtirileceÄŸi pozisyonun gerektirdiÄŸi teknik bilgiye sahip olmak

BaÅŸvuru Ä°ÅŸlemleri

BaÅŸvuruda bulunacaklar bu ilanın Resmi Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde;

Ankara Üniversitesi RektörlüÄŸü Personel Daire BaÅŸkanlığının (https://pbs.ankara.edu.tr/basvuru) web sayfasından 17.12.2021-31.12.2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar sadece online baÅŸvuru yapılacaktır.

Adayların şahsen veya posta yoluyla yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

OrtaöÄŸretim mezunu olan adaylar online olarak mezuniyet belgesini ekleyecektir.

BaÅŸvuru belgeleri eksik olan adayların müracaatlarına iÅŸlem yapılmayacaktır.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek olup birden fazla pozisyona başvuru yapılamayacaktır.

Tecrübe istenen pozisyonlar için adaylardan baÅŸvuruda bulunacakları pozisyonda çalıştıklarını gösterir belgenin (SGK dökümü ve çalıştığı kurum/kuruluÅŸlardan alınacak KaÅŸe ve Islak imzalı onaylanmış hizmet belgesi/görev belgesi) taranarak (PDF formatında) sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI