BAKAN KOCA'DAN MERAL AKÅžENER'E CEVAP

BAKAN KOCA'DAN MERAL AKÅžENER'E CEVAP


  • 28 Kasım 2021 Pazar
361 görüntülenme

Türkiye'nin yurt dışında bulunan Kovid-19 hastalarına Türkiye'de tedavi imkanı sunmasına tepki gösteren Meral AkÅŸener'e Bakan Koca'dan yanıt geldi.

Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener Türkiye'nin yurt dışında yaÅŸayanlara ve kovid-19 hastalarını kabul etmesi teklifine tepki göstermiÅŸti.

AkÅŸener sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada: "Sayın Bakan @drfahrettinkoca Sayın ErdoÄŸan’ın ülkemizi sığınmacılar için bir hendeÄŸe çevirmesi yetmedi, ÅŸimdi de siz mi çıktınız? Avrupa’nın Kovidli hastalarını kabul etmek ne demek? Milletimizi, saÄŸlıkçılarımızı yeni varyantlarla karşılaÅŸma riskine nasıl sokarsınız!" ifadelerini kullanmıştı.

SaÄŸlık Bakanı Fahrettin Koca konu ile ilgili soyal medya üzerinden Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener'e cevap verdi.

Koca "Sn. Meral AkÅŸener, Üzerinde siyaset yaptığınız konu, Avrupa’da yaÅŸayan 5 Milyon insanımızdan Covid-19’a yakalananların Ä°stanbul’da, bir acil durum hastanemizde tedavi olabilmeleri konusudur. Alman SaÄŸlık Bakanı yoÄŸun bakım kapasitelerinin dolmaya baÅŸladığını açıkladı."

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI