GAZÄ°OSMANPAÅžA ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° PERSONEL ALIM Ä°LANI

GAZÄ°OSMANPAÅžA ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° PERSONEL ALIM Ä°LANI


  • 08 Kasım 2021 Pazartesi
334 görüntülenme

Tokat GaziosmanpaÅŸa Üniversitesi 90 sözleÅŸmeli personel alımı yapacak. Üniversiteden yapılan açıklamada Üniversitemiz SaÄŸlık AraÅŸtırma ve Uygulama Merkezi ve diÄŸer birimlerinde (Giderleri Özel Bütçeden Karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe konulan, 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar’ın Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre 2020 dönemi KPSS puan sırası esas alınmak suretiyle (eczacı pozisyonu hariç) aÅŸağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 90 adet sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

GENEL ÅžARTLAR:

a. Türk Vatandaşı olmak,
b. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
c. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiÅŸ olsa bile; kasten iÅŸlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uÄŸramış olsa bile devletin güvenliÄŸine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin iÅŸleyiÅŸine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüÅŸvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı deÄŸerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
d. Erkek adayların muvazzaf askerlik çağına gelmemiÅŸ, askerlik çağına gelmiÅŸ ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, erteletmiÅŸ veya yedek sınıfına geçirilmiÅŸ olmak.
e. 657 sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
f. ÇeÅŸitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar baÅŸvuruda bulunamazlar.
g. Adaylar hafta sonu tatili ve diÄŸer günlerde 24 saat esasına göre vardiyalı /nöbet usulü çalışma düzenini kabul etmiÅŸ sayılır.
h. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaÅŸlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,
i. Adaylar ilan edilen sözleÅŸmeli personel pozisyonlarından sadece birine müracaat edebilir.
j. Üniversitenin tüm iÅŸyerlerinde iç veya dış mekanda çalışmaya saÄŸlık yönünden herhangi bir engeli bulunmadığı belgelendirmek
k. Ä°ÅŸ tecrübelerinde SGK kayıtları ve çalıştıkları kurumlardan aldıkları belgeler birlikte deÄŸerlendirilecektir.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Ä°lanları ( Telegram)

Kamu Personel Ä°lanları ( Facebook)

 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI