ALANYA ALAADDÄ°N KEYKUBAT ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° MEMUR ALIMI

ALANYA ALAADDÄ°N KEYKUBAT ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° MEMUR ALIMI


  • 23 Ekim 2021 Cumartesi
242 görüntülenme

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine baÄŸlı birimlerde çalıştırılmak ve giderleri özel bütçeden karşılanmak kaydıyla, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüÄŸe konulan “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar”da yer alan Ek 2 inci maddenin (b) fıkrası gereÄŸince yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aÅŸağıda belirtilen pozisyonlara sözleÅŸmeli personel alınacaktır.

GENEL VE ÖZEL ÅžARTLAR

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40 ıncı maddesindeki yaÅŸ ÅŸartlarını taşımak,
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
4- Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiÅŸ olsa bile; Kasten iÅŸlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uÄŸramış olsa bile Devletin güvenliÄŸine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin iÅŸleyiÅŸine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüÅŸvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı deÄŸerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
5- Askerlik durumu itibariyle;
a) Askerlik ile iliÅŸiÄŸi bulunmamak, b) Askerlik çağına gelmemiÅŸ bulunmak, c) Askerlik çağına gelmiÅŸ ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiÅŸ veya yedek sınıfa geçirilmiÅŸ olmak,
6- 657 sayılı Kanunu’nun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özrü bulunmamak,
7- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi gereÄŸince, sözleÅŸmeli olarak istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmeleri feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler,
8- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak,
9- Yapılacak görev gereÄŸi kampüs dışında, mesai saatleri dışında ve hafta sonları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. (Tüm unvanlar için geçerli)
10- Ä°ÅŸ tecrübeleri ilan ÅŸartlarında belirtilen mezuniyetlerden sonrası olmalıdır.
11- BaÅŸvuracak adayların aranılan niteliklerde belirtilen nitelikleri ve çalışma sürelerini; Çalışmış oldukları kurumun antetli kâğıdında ıslak imza ve kaÅŸe ile onaylanmış yazı ve Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet dökümü ile belgelendirilmesi gerekmektedir.
12- Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvurabilecek olup, birden fazla kadroya başvuru yapanların başvuruları kabul edilmeyecektir.
13- Adaylarla hizmet sözleÅŸmesi yapılacak olup, sözleÅŸmede belirtilen ÅŸartları yerine getirmeyen adayların sözleÅŸmeleri 1 (bir) ay içerisinde feshedilecektir.
14- BaÅŸvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel ÅŸartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel ÅŸartlar aranır.
15- Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P3 puanı esas alınacaktır. Ön lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanı esas alınacaktır. Orta ÖÄŸretim Mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P94 puanı esas alınacaktır.
16- BaÅŸvurularda "Kamu Görevlerine Ä°lk Defa Atanacaklar Ä°çin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik" hükümleri uygulanır.
17- ÇeÅŸitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar baÅŸvuruda bulunamazlar.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

Kamu Personel Haberleri Ä°çin Tıklayınız

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI