MEB, LGS VE YKS'YE YÖNELİK SORULARI YAYIMLADI

MEB, LGS VE YKS'YE YÖNELİK SORULARI YAYIMLADI


  • 05 Ekim 2021 Salı
437 görüntülenme

Milli EÄŸitim Bakanlığı, LGS örnek soruları ile YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek sorularının eriÅŸime açıldığını duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada 2.sınıftan 12.sınıfa, tüm sınıf seviyelerinde 5 bin soruluk ilk destek paketi yayımlandı

Yardımcı Kaynak Paket Ä°çeriÄŸinde

 Çalışma soruları, örnek sorular, etkileÅŸimli sorular, tekrar testleri, LGS örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor.

8. sınıftaki öÄŸrencilerin 2022'de yapılacak Sınavla ÖÄŸrenci Alacak OrtaöÄŸretim Kurumlarına Ä°liÅŸkin Merkezi Sınava yönelik hazırlıklarına destek vermek adına örnek soru kitapçığı da bu ay itibarıyla öÄŸrenci ve öÄŸretmenlerin kullanımına sunuldu. Örnek sorular her ay düzenli olarak yayımlanmaya devam edecek. Sınava girecek öÄŸrenciler için hazırlanan LGS Sayısal ve LGS Sözel kitapları da güncellendi. Bu kitaplarda da bin 375 soru yer alıyor.

OrtaöÄŸretim öÄŸrencilerinin eÄŸitim ve öÄŸretim süreçlerinden istifade etmeleri için hazırlanan birçok eÄŸitim materyaline bir yenisi daha eklenerek YükseköÄŸretim Kurumları Sınavı'na yönelik kaynak seti hazırlandı. Hazırlanan kaynak setindeki 6 TYT, 3 AYT ve 1 YDT kitapçığında 1600 soru bulunuyor.

Yardımcı KaynaÄŸa UlaÅŸmak Ä°çin Tıklayınız

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI