MASTERCHEF'TE BEŞİNCİ HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

MASTERCHEF'TE BEŞİNCİ HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU


  • 27 Eylül 2021 Pazartesi

MASTERCHEF'TE beşinci hafta elenen isim belli oldu. Bu hafta Azize'nin kaptanlığı yaptığı Mavi takım Hamza'nın kaptanlık yağtığı Kırmızı takıma 2-1 mağlup oldu.

Potada yarışan 6 isimden ilk turda Sergen,Burcu ve Hasan kazanan isim oldu. Son 3'lü de Mustafa, Hamza ve Emre, Danilo Şef'in tabağını yaptılar.

Mustafa en başarılı tabağı yaparak MASTERCHEF'TE en az bir hafta daha yarışmaya hak kazandı.

Gecenin en başarısız tabağını yapan Hamza beşinci hafta veda eden isim oldu

MASTERCHEF HAMZA MERCİMEK KİMDİR?

MasterChef Hamza, 1996 tarihinde İstanbul Kadıköy’de dünyaya geldi. Bolu Mengenlidir ve yarışmaya İstanbul’dan katılmaktadır.

Şu anda 25 yaşında olan Hamza, iki kardeştir. Ve kardeşi de aşçıdır. Liseyi Mengen Aşçılar Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nde okudu. Yaşantısını İstanbul Ümraniye’de sürdürmektedir.

Ailesinin de yemekle uğraştığını ifade eden Hamza Mercimek, Karaköy’de Berlin Line Karaköy isimli bir mekanda şef olarak çalışıyor.

Dedelerinden aldığı aşçılık mesleğini ileri noktalara taşımak ve Anadolu’nun lezzetlerini dünyaya duyurmak için her daim çalışmalar yapmaktadır.

2020’de World Food İstanbul’un düzenlediği yarışmada asma yaprağında barbun yemeği ile ‘En Yaratıcı Tabak’ ödülünü aldı.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

İlgili Haberler

  • Eğitim
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI