MASTERCHEF'TE DÖRDÜNCÜ HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

MASTERCHEF'TE DÖRDÜNCÜ HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU


  • 20 Eylül 2021 Pazartesi

MASTERCHEF'TE dördüncü hafta elenen isim belli oldu. Bu hafta Dilara'nın kaptanlığı yaptığı Mavi takım Hamza'nın kaptanlık yağtığı Kırmızı takımı 2-1 mağlup etti.

Potada yarışan 6 isimden ilk turda Azize,Burcu ve Hasan kazanan isim oldu. Son 3'lü de Mustafa, Ateş ve Tunahan, Mehmet Şef'in tabağını yaptılar.

Mustafa en başarılı tabağı yaparak MASTERCHEF'TE en az bir hafta daha yarışmaya hak kazandı.

Gecenin en başarısız tabağını yapan Tunahan dördüncü hafta veda eden isim oldu

MASTERCHEF TUNAHAN AK KİMDİR?

MasterChef Türkiye 2021 eleme turuna gelen Tunahan Ak, 19 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Hayatında bir değişiklik olsun istediğini ve MasterChef Türkiye’ye katılmanın da iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Aşçılık lisesi mezunu olan Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okumuş. 1,5 senedir Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalışıyor.

Tunahan Ak ile şefler arasındaki diyaloglar, izleyenleri kahkahaya boğdu. Mehmet şefin “Eti nasıl pişirmek istedin?” sorusuna “Tavada” şeklinde cevap vermesi Danilo şef ve Somer şefi çok güldürdü. Mehmet şef, derece olarak demek istiyorum deyince Tunahan’ın 60 derece cevabı iki şefe kahkaha attırdı. Mehmet şef, bu cevaplar karşısında “Kamera şakası falan değilsin dimi” diyerek tepki verdi.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

İlgili Haberler

  • Eğitim
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI