MASTERCHEF'TE ÜÇÜNCÜ HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU

MASTERCHEF'TE ÜÇÜNCÜ HAFTA ELENEN İSİM BELLİ OLDU


  • 13 Eylül 2021 Pazartesi
618 görüntülenme

MASTERCHEF'TE Ä°kinci hafta elenen isim belli oldu. Bu hafta Hasan'ın kaptanlığı yaptığı Mavi takım Safanur'un kaptanlık yaÄŸtığı Kırmızı takımı 3-0 maÄŸlup etti.

Potada yarışan 6 isimden ilk turda Azize,Safanur ve Dilara kazanan isim oldu. Son 3'lü de Mert, Ä°brahim ve Hamza, Somer Åžef'in tabağını yaptılar.

Mert en baÅŸarılı tabağı yaparak MASTERCHEF'TE en az bir hafta daha yarışmaya hak kazandı.

Gecenin en baÅŸarısız tabağını yapan Ä°brahim üçüncü hafta veda eden isim oldu

MASTERCHEF Ä°BRAHÄ°M CÄ°NGÖZLER KÄ°MDÄ°R?

Aslen Adanalı olan Ä°brahim Cingözler 25 yaşında ve yarışmaya Bodrum’dan katılıyor. Bir arkadaşının yoÄŸun ısrarı üzerine MasterChef’e katılmış. Üniversiteye kadar Adana’da yaÅŸantısını sürdürmüÅŸtür. Çok farklı mutfaklarda çalışan yarışmacı Adana’da da üç yıl boyunca çalışmıştır ve yörenin neredeyse tüm yemeklerine hakimdir.
İyi bir şef olduğunu ancak yarışma sayesinde daha iyi bir şef olabileceğine inandığını belirtmiştir. Diğer yarışmacı arkadaşlarının bol şansa ihtiyacı olduğunu ve şampiyon olmak istediğini belirtmiştir.

Yarışmaya Bodrum’un yöresel ürünleriyle hazırladığı ‘Egeden’ isimli yemekle katılan Ä°brahim eleÅŸtiriye açık olduÄŸunu söyledi. Bodrum’da bir iÅŸletmede çalışan Ä°brahim, Marmaris, Türkbükü ve Torba’da gibi çok sayıda yerde çalışmıştır.
Yarışmada mutlaka baÅŸarılı olacağını ifade eden Ä°brahim ÅŸampiyonluk kupasını Adana’ya götüreceÄŸini söyledi.

Ä°brahim Cingözler yarışmadan önce Danilo Åžef’le Adana’da bir festival etkinliÄŸinde karşılaÅŸmıştır. Mutfakta hızlı olduÄŸunu belirten yarışmacı ilk elemelerde yaptığı yemeÄŸi daha önce üç defa yapmayı denemiÅŸ.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI