SÃœLEYMAN DEMÄ°REL ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° PERSONEL ALIMI

SÃœLEYMAN DEMÄ°REL ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ° PERSONEL ALIMI


  • 14 AÄŸustos 2021 Cumartesi
408 görüntülenme

Süleyman Demirel Üniversitesi 26 SözleÅŸmeli Personel Alımı Yapacak. Süleyman Demirel Üniversitesi RektörlüÄŸünden yapılan açıklamada:

"Üniversitemiz Üniversite Hastanesi BaÅŸmüdürlüÄŸünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak üzere, 28.06.1978 tarih ve 16330 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “SözleÅŸmeli Personel Çalıştırılmasına Ä°liÅŸkin Esaslar”ın Ek 2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre, aÅŸağıda belirtilen unvanlarda 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle toplam 26 adet sözleÅŸmeli personel alınacaktır"

A-GENEL ve ÖZEL ÅžARTLAR:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen ÅŸartları taşımak.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaÅŸlılık aylığı almıyor olmak.

3- Yapılacak görev gereÄŸi mesai saatleri dışında ve hafta sonlarında çalışmaya herhangi bir engeli olmamak.

4- Adayın baÅŸvurduÄŸu unvan niteliÄŸine göre 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiÅŸ olmak.

5- BaÅŸvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu ÅŸekilde istihdam edilenler, hizmet sözleÅŸmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleÅŸmelerinin feshedilmesi veya sözleÅŸme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleÅŸmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleÅŸmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereÄŸince baÅŸvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır. (SözleÅŸme imzalama aÅŸamasında ilgili belgenin ibrazı istenecektir)

B-BAÅžVURU ÅžEKLÄ°, YERÄ° VE ZAMANI:

1- Müracaatlar, ilanın Resmî Gazete ’de yayımlandığı günden itibaren 15 inci günün sonu olan 23:59’a kadar Üniversitemiz https://ikbasvuru.sdu.edu.tr web sayfasından online baÅŸvuru ÅŸeklinde yapılacaktır. Åžahsen veya posta ile yapılan müracaatlar/baÅŸvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar öncelikle https://ikbasvuru.sdu.edu.tr adresinde yer alan çevrimiçi (online) baÅŸvuru sistemine kayıt olduktan sonra SözleÅŸmeli Personel Alımı Ä°lanı için baÅŸvuru iÅŸlemlerini baÅŸlatacaktır. Müracaat eden adaylar baÅŸvurmak istediÄŸi ilan numarasını seçip ve istenen belgeleri (öÄŸrenim belgesi, transkript ve istenen unvanlar için deneyim belgesi, sertifika, kullanım belgesi vb.) ilgili alanlara yükleyip “BaÅŸvuru Yap” butonuna tıkladığında çevrimiçi (online) baÅŸvurularını tamamlamış olacaklardır. Adaylar sadece bir ilan numarası ile baÅŸvuru yapabilecektir.

2- Adaylar tarafından çevrimiçi (online) baÅŸvuru sisteminde istenen bilgiler tam ve eksiksiz doldurulduÄŸunda “BaÅŸvuru Yap” butonuna tıklandıktan sonra sistem tarafından baÅŸvuru takip numarası oluÅŸturulacaktır. OluÅŸturulan bu baÅŸvuru takip numarası ile baÅŸvurular üzerinde baÅŸvuru süresince güncelleme yapılabilecek olup tüm sorumluluk adaylara aittir (Yanlış/eksik belge yükleme, farklı mezuniyetle baÅŸvurma, yanlış ilana baÅŸvurma ve benzeri)

3- GerçeÄŸe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal iÅŸlem baÅŸlatılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiÅŸ ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

BaÅŸvuru Kılavuzu Ä°çin Tıklayınız

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI