BÜYÜKŞEN CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ

BÜYÜKŞEN CİNAYETİ ÇÖZÜLDÜ


  • 17 Temmuz 2021 Cumartesi
1878 görüntülenme

Konya'da 3 yıl önce evlerinde öldürülen Necla BüyükÅŸen ve eÅŸi Metin BüyükÅŸen çiftinin cinayeti çözüldü.3 Eylül 2018'de saat 22.00 sıralarında, Ä°smil Mahallesi’ndeki tek katlı evde meydana geldi. Kar maskeli kiÅŸi, kapısı açık olan Metin BüyükÅŸen’e ait eve girdi.

Åžüpheli, emekli memur Metin BüyükÅŸen ile eÅŸi Necla BüyükÅŸen’e ateÅŸ etti. Evde bulunan çiftin kızları BüÅŸra BüyükÅŸen (24) de saldırganın dipçik darbesiyle baygınlık geçirdi.

Öldü gibi davranan ve daha sonra yatak odasının penceresinden atlayıp, yoldan geçen komÅŸularının aracına binen BüÅŸra BüyükÅŸen, jandarmaya giderek olayı anlattı.

Eve gelen jandarma ekipleri, Necla-Metin BüyükÅŸen çiftinin cansız bedenlerini buldu. Pencereden atlayınca ayağında kırıklar oluÅŸan BüÅŸra BüyükÅŸen de saÄŸlık görevlilerince ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırıldı.

13 Temmuz (2021) günü düzenlenen operasyonda, BüyükÅŸen çiftinin saldırıda saÄŸ kurtulan kızları BüÅŸra BüyükÅŸen ile mehir yüzünden tartışma olan oÄŸlu UÄŸur BüyükÅŸen, gelini Betül BüyükÅŸen'in de aralarında bulunduÄŸu 25 kiÅŸi gözaltna alınmıştı.

 Åžüphelilerin HTS kayıtları ile WhatsApp görüÅŸmeleri de incelemeye alındı.

Yapılan soruÅŸturmada adresi karıştıran kiralık katil tarafından vuruldukları ortaya çıktı. Cinayeti azmettirdiÄŸi öne sürülen Abdullah B. ve sevgilisi Esra T. ile cinayete yardım ettikleri belirtilen ve BüyükÅŸen çiftiyle aynı mahallede oturan Zeki O. ile kuzeni Mustafa O. tutuklandı. Olayla ilgili kiralık katil olduÄŸu öne sürülen 2 kiÅŸi aranıyor.

KardeÅŸlerim Masum

Konu ile ilgili sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Osman BüyükÅŸen ÅŸu ifadeleri kullandı.

"Anne ve babamın katilleri bugün itibariyle tespit edilmiÅŸ olup, olaydaki belirsizlik büyük ölçüde giderilmiÅŸtir. Kar maskeli katil baÅŸka birilerini öldürecek iken yanlış adres nedeniyle anne ve babamın ölümüne sebep olmuÅŸtur. KardeÅŸlerim bu olayda masumdur. Saygıyla duyurulur."

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI