TELAFİ EĞİTİM YARIN BAŞLIYOR

TELAFİ EĞİTİM YARIN BAŞLIYOR


  • 04 Temmuz 2021 Pazar
350 görüntülenme

Uzaktan eÄŸitim yoluyla baÅŸlayan 2020-2021 eÄŸitim öÄŸretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erdi.

Karnelerin eriÅŸime açılmasının ardından, "Telafide Ben de Varım" programı çerçevesinde gerçekleÅŸtirilecek eÄŸitimler yarın baÅŸlayacak, 31 AÄŸustos'a kadar devam edecek.

ÖÄŸrenciler, bu süreçte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, SaÄŸlık Bakanlığı, Ä°çiÅŸleri Bakanlığı ve belediyelere baÄŸlı tesis ve merkezlerden yararlanabilecek.

Program kapsamında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleÅŸtirilecek bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eÄŸitim faaliyetleri ile etkinliklerle ilgili ayrıntılara "https://telafidebendevarim.meb.gov.tr" adresinden eriÅŸilebilecek.

EÄŸitim faaliyetinin açılabilmesi için en az 12 kiÅŸilik öÄŸrenci grubunun oluÅŸması gerekecek, özel eÄŸitim öÄŸrencilerine açılacak faaliyetlerde alanın özelliÄŸi gereÄŸi sayı sınırlaması aranmayacak.

Program kapsamında düzenlenecek tüm eÄŸitim faaliyetleri SaÄŸlık Bakanlığı tarafından belirlenen COVID-19 salgını koruma tedbirleri doÄŸrultusunda gerekli önlemler alınarak gerçekleÅŸtirilecek.

EÄŸitim faaliyetlerine katılacak tüm öÄŸrenci, veli ve öÄŸretmenler için HES kodu sorgulaması yapılacak ve bu duruma iliÅŸkin gerekli önlemler alınacak.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI