USTA OYUNCU HAYATINI KAYBETTÄ°

USTA OYUNCU HAYATINI KAYBETTÄ°


  • 02 Temmuz 2021 Cuma
379 görüntülenme

YeÅŸilçam'ın usta ismi oyuncu, senarist ve yönetmen Kartal Tibet, 83 yaşında hayata veda etti. Kartal Tibet'in vefat haberini oyuncu Civan Canova, sosyal medya hesabından, "Güle güle Kartal aÄŸabeyim, seni çok özleyeceÄŸim" notuyla duyurdu.

Kartal Tibet'in vefatı sinema dünyası baÅŸta olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boÄŸdu. Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından Tibet için taziye mesajı yayınladı.

 

Hülya KoçyiÄŸit: Türk sinemasının usta ismi Kartal Tibet’i, arkadaşımı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Onunla birçok filmde rol arkadaşı olmanın dışında ailece birçok güzel anıyı da paylaÅŸtık. Türk sinemasından hem oyuncu hem yönetmen olarak senin gibi usta bir isim; hayatımızdan senin gibi bir arkadaÅŸ, kardeÅŸ, dost geçtiÄŸi için sonsuz ÅŸükürler olsun. Ruhun ÅŸad olsun benim canım arkadaşım. Hepimizin başı saÄŸ olsun. Tüm sevenlerine sabır dilerim.

Gül Sunal: En son Kartal Tibet ile ikimiz kalmıştık bu fotoÄŸraftan. Güle güle Kartalcığım…Çok üzgünüm…

Zafer Algöz: Kartal Tibet’i kaybettik..Türk sinemasına oyuncu ve yönetmen olarak yıllarca emek verdi. Aynı zamanda Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro oyunculuk bölümü mezunu olarak akademik kariyere sahipti. Büyük BeÅŸiktaÅŸlı.. Adı gibi ‘Baba Kartal’dı. Ruhu ÅŸad olsun. Başımız saÄŸ olsun.

Cüneyt Arkın: Sinemamıza oyuncu ve yönetmen olarak unutulmaz karakter ve eserler kazandıran deÄŸerli usta sanatçı dostum Kartal Tibet’in hayatını kaybetmesini büyük bir üzüntü içinde öÄŸrenmiÅŸ bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine baÅŸ saÄŸlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Mehmet Ali Erbil: Canım abim, biricik yönetmenim mekanın cennet olsun.

Burak Özçivit: Zoraki Koca ilk iÅŸim deÄŸil ama ilk göz aÄŸrımdı.Tam 14 sene oluyor… Senden o kadar çok ÅŸey öÄŸrendim ki, seninle aynı sette olmak her ÅŸeyiyle müthiÅŸti. VerdiÄŸin bütün emekler için çok teÅŸekkür ederim. Duyunca çok üzüldüm. Allah senden razı olsun, mekanın cennet olsun. Bende yerin çok ayrı Kartal Baba.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI