TWÄ°TTER AYLIK 2,99 DOLAR OLACAK

TWÄ°TTER AYLIK 2,99 DOLAR OLACAK


  • 18 Mayıs 2021 Salı
239 görüntülenme

Sosyal medya platformu Twitter'ın kullanıcılarına yönelik yeni ödemeli üyelik servisi hakkında detaylar ortaya çıkmaya baÅŸladı. Twitter Blue olarak isimlendirileceÄŸi belirilen servisin ücretinin aylık 2,99 dolar olması ve kullanıcılara yeni özellikler sunması bekleniyor.

Twitter CEO'su Jack Dorsey, geçen yıl abonelik sistemiyle çalışan ücretli bir servis geliÅŸtirdiklerini söylemiÅŸ ancak bu konuda detaylı bilgi paylaÅŸmamıştı.Tersine mühendislik yaparak uygulamalar hakkında bilgiler veren yazılım mühendisi Jane Manchun Wong, Twitter'ın abonelik servisine iliÅŸkin açıklama yaptı. Wong, ÅŸu ifadeleri kullandı:

"Twitter gelecek abonelik servisini 'Twitter Blue' olarak isimlendiriyor, fiyatı ÅŸimdilik 2,99 dolar/aylık, ücretli hizmetler arasında; tweet geri alma ve koleksiyonlar var."

Webtekno'nun haberine göre; Wong'un yaptığı incelemeler, Twitter'ın ücretli abonelik servisi ile sunacağı özellikler arasında yer imlerini daha iyi derlemeyi saÄŸlayacak özellikler, geri al düÄŸmesi gibi hizmetler yer aldığını ortaya koyuyor. Bu özelliklerin bir kısmı, daha önce yapılan Twitter anketlerinde de yer alıyordu.

Wong ayrıca, daha fazla özellik içeren ve daha pahalı olan baÅŸka abonelik seçeneklerinin de olabileceÄŸine deÄŸiniyor.

Konu hakkında açıklama yapmayan ÅŸirketin, aboneli üyelik özelliklerini ne zaman kullanıcılara sunacağı bilinmiyor.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI