OKULLAR İLE İLGİLİ KARAR AÇIKLANDI

OKULLAR İLE İLGİLİ KARAR AÇIKLANDI


  • 16 Mayıs 2021 Pazar
1021 görüntülenme

Ä°ÇÄ°ÅžLERÄ° BAKANLIÄžI GENELGE YAYIMLADI. Anaokulları açılacak diÄŸer kademeleri MEB duyuracak. Yayımlanan gelenelgede EÄŸitim öÄŸretim için ÅŸu madde yer alıyor. 

EĞİTÄ°M-ÖÄžRETÄ°M FAALÄ°YETLERÄ°
Halihazırda faaliyetlerine devam etmekte olan kreÅŸlerle birlikte Milli EÄŸitim Bakanlığıyla yapılan deÄŸerlendirmeler çerçevesinde kademeli normalleÅŸme döneminde anaokulları da faaliyetlerine devam edecek olup diÄŸer tüm okul ve sınıf seviyeleri için Milli EÄŸitim Bakanlığınca kamuoyuna duyurulduÄŸu ÅŸekilde uygulama sürdürülecek.

SON DAKÄ°KA MEB AÇIKLAMA YAPTI

Milli EÄŸiitim Bakanlığı açıklama yaptı. 1 Haziran'a kadar uzaktan eÄŸitim devam edecek.

8 ve 12’nci sınıfların destekleme ve yetiÅŸtirme kursları/takviye kurslarında yüz yüze eÄŸitime geçilecektir. DiÄŸer kademelerdeki resmî ve özel, örgün ve yaygın tüm eÄŸitim ve öÄŸretim kurumlarında 1 Haziran Salı gününe kadar uzaktan eÄŸitime devam edilecektir.

17 Mayıs'tan itibaren; okul öncesi eÄŸitim kurumları, özel gereksinimli öÄŸrencilerin özel eÄŸitim okul ve sınıfları, özel eÄŸitim ve rehabilitasyon merkezleri de yüz yüze eÄŸitime geçecek.

Resim

1 Haziran Salı gününden itibaren yüz yüze eÄŸitimin devamıyla ilgili karar, bu tarih öncesinde yapılacak durum deÄŸerlendirmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacak.

GENELGENÄ°N TAMAMI Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI