ERDOĞAN: BAYRAMDAN SONRA NORALLEŞMEYE GEÇİYORUZ

ERDOĞAN: BAYRAMDAN SONRA NORALLEŞMEYE GEÇİYORUZ


  • 12 Mayıs 2021 ÇarÅŸamba
2182 görüntülenme

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Salgın nedeniyle buruk bir bayram geçirildiÄŸini söyleyen ErdoÄŸan, "Ä°nÅŸallah güzel günler bizi bekliyor" dedi. 

ErdoÄŸan, "GeçtiÄŸimiz ramazan bayramında bu musibetten yıl bitmeden kurtulmayı umut ediyorduk ancak daha sonraki aylarda yeni dalgalar halinde tüm dünyayı etkisi altına alan salgının olumsuzluklarından kaçınılmaz olarak biz de etkilendik" dedi.

'Artan vaka yoÄŸun bakım ve vefat sayıları karşısında sınırlamalara gitmek mecburiyetinde kaldıklarını hatırlatan ErdoÄŸan, "Ramazan ayını da büyük ölçüde sınırlaramaların gölgesinde geçirdik. Salgını kontrol altına almış olarak bayram sonrasında kontrollü bir ÅŸekilde normalleÅŸme adımlarını atıyoruz" ifadelerini kullandı.

"MÜCADELEMÄ°ZÄ° SÜRDÜRECEĞİZ"

"Yakın çevremiz baÅŸta olmak üzere dünyanın tamamını etkileyen bu tehditle mücadelemizi kararlılıkla sürdürüeceÄŸiz" diyen ErdoÄŸan, ÅŸunları kaydetti:

"SaÄŸlık sistemimizi güçlü tutmanın yanında aşı baÅŸta olmak üzere salgın tehdidine karşı gereken her türlü yol ve yöntemi kullanacağız. Bunun zorlu ama arkası aydınlık bir imtihan olduÄŸunun bilinciyle hareket ediyoruz."

"HER ADIMI ATIYOR HER DESTEĞİ VERİYORUZ"

Salgın desteklerine de değinen Erdoğan, şunları ifade etti:

"Salgın tedbirlerinden olumsuz etkilenen her kesime sıkıntıya düÅŸen her vatandaşımıza destek paketleriyle elimizi uzatıyoruz, üretimi istihdamı büyümeyi kalkınmayı destekleyecek her adımı atıyor her desteÄŸi veriyoruz. Buna raÄŸmen sıkıntıya düÅŸen geliri azalan iÅŸi bozulan vatandaÅŸlarımız olduÄŸunu biliyoruz. inÅŸallah onların sıkıntılarını da en kısa sürede yine biz gidereceÄŸiz."

"MEVCUT SIKINTILARI ÇÖZECEĞİZ"

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan mesajında ÅŸunları söyledi:

"Türkiye'yi yirmi yıl öncesinin siyasette ekonomide ve toplumsal yapıda kırılgan ülkesinden bugünkü bölgesinde ve dünyada söz sahibi ülkesi haline nasıl getirdiysek mevcut sıkıntıları da aynı ÅŸekilde çözeceÄŸiz. Salgın sonrasında yeniden ÅŸekillenecek küresel siyasi ve ekonomik sistemde ülkemizin hak ettiÄŸi yeri almasını saÄŸlamakta kararlıyız bunun için gece gündüz çalışıyoruz.

Bölgemizde yaÅŸanan hemen her hadisenin gerisinde Türkiye'yi kazanımlarından mahrum bırakma hedeflerinden uzaklaÅŸtırma niyeti olduÄŸu inkar edilemez bir gerçektir. Ülkemize karşı artık saklamaya bile gerek görmedikleri kinlerini kusanları ve onların senaryolarına gönüllü figüranlık yapanları milletimizin irfanına havale ediyoruz."

1 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI