BAKAN SOYLU'DAN TAM KAPANMA AÇIKLAMASI

BAKAN SOYLU'DAN TAM KAPANMA AÇIKLAMASI


  • 09 Mayıs 2021 Pazar
1090 görüntülenme

Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu Kars'ta düzenlenen "Güvenlik Toplantısı"na katıldı. Soylu, tam kapanma süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaÅŸların çok büyük fedakarlık yaptıklarını bildiklerini ifade ederek ÅŸunları söyledi..

"Milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz"

Soylu yaptığı açıklamada, "Bayrama yaklaşıyoruz. Milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz. O hastalık temasla bulaşıyor. Bunu hep beraber biliyoruz. Bayram hepimizin bayramı ve geleceÄŸimizde eksilmeden daha güzel bayramlar yaÅŸayabilmek için hep birlikte kurallara uymalıyız. Tedbirlere uymalıyız. Tedbirlerimizin bize salık verdiÄŸi tüm adımları harfiyen yerine getirmeliyiz. Aksi takdirde eÄŸer bayramlaÅŸmalarda kurallara uymazsak, ifade etmem gerekir ki karşılaÅŸtığımız bu musibetin ağırlığı üzerimizden kalmaz ve fedakarlıklarımız boÅŸa gider" dedi.

"Bayramda da sabretmeliyiz"

Çocukların artık okula gitmek istediÄŸini ifade eden Soylu, "Çocuklarımız artık okula gitmek istiyor. Üniversiteye gitmek istiyor. Esnaflarımız dükkanlarını açmak istiyor. Onun için milletimizden istirhamımız onlardan çok fazla ÅŸey istediÄŸimizin bilinci içerisindeyiz. Çok büyük fedakarlıklar yaptıklarının bilinci içerisindeyiz. Ne zaman istesek bu fedakarlığa katlandıklarının da bilinci içerisindeyiz. Ama önce sabır, sonra bayram diyoruz. Yani sabretmeliyiz, bayramda da sabretmeliyiz" ifadelerini kullandı.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI