UEFA AVRUPA LİGİ'İNDE FİNALİN ADI BELLİ OLDU

UEFA AVRUPA LİGİ'İNDE FİNALİN ADI BELLİ OLDU


  • 07 Mayıs 2021 Cuma

UEFA Avrupa Lig'inde finalin adı belli oldu. Bugün oynanan karşılaşmalar sonucunda İngiliz ekibi Manchester Unidet ile İspanyol ekibi Villarreal finale adını yazdırdı.

Final 26 Mayıs'ta Polonya'da oynanacak

VİLLARREAL FİNALDE

Villareal  tarihinde ilk kez finale kaldı .UEFA Avrupa Ligi yarı final ayağının ikinci maçında Arsenal ile Villarreal golsüz berabere kaldı. İki takım arasında İspanya'da oynanan ilk maçı 2-1 kazanan Villarreal adını finale yazdırd. Unai Emery daha önce Sevilla ile 3 kez kazandığı, Arsenal'in başında da 2018-19 sezonunda final oynadığı UEFA Avrupa Ligi'nde bu kez Villarreal ile başarılı oldu.

Sivasspor 'un yer aldığı I Grubu'nu lider tamamlayan Villarreal, sırasıyla Salzburg, Dinamo Kiev ve Dinamo Zagreb engelini aşarak yarı finale yükseldi. Son olarak yarı finalde Arsenal'i 2-1 ve 0-0 ile elenen İspanyol ekibi finale adını yazdırdı.

ROMA'YA GALİBİYET YETMEDİ

UEFA Avrupa Ligi yarı final ayağının ikinci maçında Roma, sahasında ağırladığı Manchester United'ı 3-2 mağlup etse de ilk maçta alından 6-2'lik galibiyet United'ı finale adını yazdırdı. 

Manchester United'ın gollerini 39 ve 68'de Edinson Cavani kaydetti. Roma'nın gollerini ise 57'de Edin Dzeko, 60'ta Bryan Cristante ve 83'te Nicola Zalewski attı.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

İlgili Haberler

  • Eğitim
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI