6 PUANLIK MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI

6 PUANLIK MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI


  • 20 Nisan 2021 Salı
298 görüntülenme

Süper Lig'de 36.haftası heyecan dolu baÅŸladı.Haftanın açılış maçlarında gol yaÄŸmuru vardı. Gündüz saatlerinde oynan 3 karşılaÅŸmada fileler 14 kez havalandı.Ligin 36.haftasında Kayserispor ile GençlerbirliÄŸi Kadir Has Stadyumunda karşılaÅŸtı.

Kayserispor ilk yarıyı önde kapatt.Ä°kinci yarının başında bulduÄŸu gollerle GençlerbirliÄŸi öne geçti. Her iki takımda üstünlüklerini koruyamayınca 4 gollü maçta kazanan çıkmadı.

Kayserispor karşılaÅŸmanın 39.dk Henrique ile 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Ä°kinci yarıya hızlı baÅŸlayan baÅŸkent ekibi 46 dk. Piris'in golü ile eÅŸitliÄŸi saÄŸladı. Golden sonra baskısını arttıran GençlerbiriliÄŸi, tecrübeli futbolcusu Stancu ile 50.dk 2- 1 öne geçti.
Kayserispor mücadelenin 80dk. Ä°lhan Parlak ile beraberliÄŸi yakaladı. Kalan kısımda gol çıkmayınca 6 puanlık maçta kazanan çıkmadı.

Kayserispor gelecek hafta deplasmanda BeÅŸiktaÅŸa'a konuk olacak. GençlerbirliÄŸi ise sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaÅŸacak.

KarşılaÅŸma : Kayserispor & GençlerbirliÄŸi
STAD: Kayseri Kadi Has
GOLLER: 39' Henrique (Kayserispor), 46' R.Piris (GençlerbirliÄŸi), 50' B.Stancu (GençlerbirliÄŸi), 80' Ä°lhan Parlak (Kayserispor)
 

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI