MEB'DEN 4. SINIFLARA KAYNAK DESTEĞİ

MEB'DEN 4. SINIFLARA KAYNAK DESTEĞİ


  • 20 Nisan 2021 Salı
306 görüntülenme

Milli EÄŸitim Bakanlığı; her sınıf seviyesinde öÄŸrencilere kaynaklar sunmaya devam ediyor. Daha önce çalışma fasikülleri ve beceri temelli etkinlik kitapları yayımlanmıştı. 4. sınıf öÄŸrencileri için yayımlanan çalışma fasiküllerinin 1., 2. 3. ve 4. üniteleri paylaşılmıştı. Bugün ise beÅŸinci ve altıncı ünitelerin çalışma fasikülleri öÄŸrencilerin eriÅŸimine açıldı.

Yeni fasiküller 4. sınıflar için Türkçe, matematik, fen bilimleri, din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler ve Ä°ngilizce derslerinde yayımlandı. Ä°çerik çoktan seçmeli sorulardan ve etkinliklerden oluÅŸuyor. 

BeÅŸinci ve altıncı ünitede; 10 fasikül, 850 soru yer alıyor. Bu kaynaklarla yaÅŸadığımız süreçte öÄŸrencilerin kaynak ihtiyacını karşılamak hedefleniyor. 

Ziya Selçuk konu ile ilgili: "Kazanım Kavrama Testleri, LGS için Örnek Sorular ve Çalışma soruları, 5, 6 ve 7. sınıflar için Beceri Temelli Testler; 9, 10, 11 ve 12. sınıflar için Tekrar Testleri;  ilköÄŸretim 2, 3 ve 4. sınıflar için çalışma soruları; 5, 6, 7 ve 8. sınıflar için 1, 2, 3 ve 4. üniteleri kapsayan çalışma fasiküllerini daha önce yayımladık. Bugün ilkokul öÄŸrencilerimiz için yayımladığımız bu çalışmada 4. sınıf düzeyinde beÅŸinci ve altıncı üniteleri kapsayan fasiküller bulunuyor. DiÄŸer üniteleri kapsayan fasikülleri yayımlamaya devam edeceÄŸiz." ifadelerinde bulundu.

4. sınıf fasiküllerine ulaÅŸak için TIKLAYINIZ.

DiÄŸer sınıf seviyelerinin yeni çalışma fasiküllerine ulaÅŸmak için TIKLAYINIZ.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI