SINIF BAŞKANI OLMAK İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI YERİNE GETİRDİ

SINIF BAŞKANI OLMAK İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ BELEDİYE BAŞKANI YERİNE GETİRDİ


  • 07 Nisan 2021 Çarşamba

Van Edremit Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nda başkanlık seçimi tatlı bir rekabete neden oldu. 5.sınıf öğrencisi Bejan Gül, başkan seçilmesi halinde sınıf arkadaşlarına at çiftliğine götürme sözü verdi.

11 yaşındaki Bajan Gül vaadi sayesinde başkan seçilince harçlıklarını biriktirmeye başladı. Harçlıklarının yetmeyeceğinin anlayınca Edremit Belediye Başkanı İsmail Say'a mektup yazarak yardım istedi. 

Mektubunda, "Bu yıl sınıf başkanlığı için arkadaşlarımı at çiftliğine götürme sözü verdim. Ancak harçlığım yetmedi. Masrafların yarısını benimle paylaşır mısınız?" ifadelerine yer veren Gül'ün talebine kayıtsız kalmayan Say, "Sözü tutman çok önemli. Biriktirdiğin harçlıklar sende dursun. Arkadaşlarınla birlikte müsait olduğunuz bir gün bizim misafirimiz olun. Gözlerinden öpüyorum. Çocukların başkanı" şeklinde karşılık verdi.

Mektuplaşmanın ardından öğrencileri okuldan alan belediye ekipleri, ilçedeki Olimpik Binicilik Merkezi'ne götürerek atlarla buluşturdu.

Daha sonra, okulu ziyaretinde çocuklarla bir araya gelen Say, "sözünün eri" olması ve seçim vaadini yerine getirme gayreti için Bejan'ı tebrik etti.

 

1 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

İlgili Haberler

  • Eğitim
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 Çarşamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI