ZİYA SELÇUK'TAN SON 1 YILDAKİ EĞİTİMLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER

ZİYA SELÇUK'TAN SON 1 YILDAKİ EĞİTİMLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELER


  • 13 Mart 2021 Cumartesi
4451 görüntülenme

Zonguldak Karadeniz EreÄŸli Åžahinde Hayrettin Yavuz Bilim ve Sanat Merkezinin açılışına katılan Ziya Selçuk basın açıklamasında bulundu.

Uzaktan eÄŸitim sürecinde canlı derslere,yaklaşık 14 bin 800 EBA destek merkeziyle mevcut duruma uyum saÄŸlamaya ve gereken altyapıyı hazırlamaya gayret ettiklerini söyledi. Dünya geneline bakıldığında gelinen durumun kendileri açısından memnuniyet verici olduÄŸunu ifade etti. 

Ziya Selçuk ÅŸunları belirtti : "Bu süreçte uzaktan öÄŸretim konusunda gerçekten dünya çapında standartlarla çok yeni ÅŸeyler öÄŸrendiÄŸimizi söyleyebilirim. ÖÄŸretmenlerimizin bu konudaki gayretleri muhteÅŸemdi ve hala bu gayretleri devam ediyor.Uzaktan eÄŸitim, yüz yüze eÄŸitime göre daha zor bir süreçtir. Bu süreçte çocuklarımızı yalnız bırakmadan, çaresiz bırakmadan hizmet eden öÄŸretmenlerimize tekrar teÅŸekkürlerimi ifade etmek isterim."

Ziya Selçuk ayrıca salgın sürecinde meslek liselerinin ortaya koyduÄŸu büyük çabanın tarihe geçecek bir noktada ele alınması gerektiÄŸini vurguladı.

0 Yorum:

Mesajınız

İşaretli alanları doldurunuz *

Ä°lgili Haberler

  • EÄŸitim
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
2.DÖNEM ARA TATİL OLACAK MI?
  • Son Dakika
  • 10 Mart 2021 ÇarÅŸamba
ÖĞRETMENLERDEN 81 İLDE BASIN AÇIKLAMASI